video din Franta

 

Aici gasiti video din Franta . Cele mai frumoase si atragatoare fisiere video cu Paris , Turnul Eiffel , Versailles , Luvru , Valea Loirei , Coasta de Azur si Normandia le gasiti la aceasta sectiune.

Turnul Eiffel - Paris si simbolul Frantei , faimosul Turn Eiffel , un video ce prezinta imprejurimile turnului dar si alte obiective turistice ale Parisului

Turnul Eiffel - mereu ati visat sa vizionat Turnul Eiffel 24 de ore .Acum este posibil , in aceasta filmare se deruleaza in 36 de secunde o intreaga zi la turnul Eiffel.Il vedeti in toate momentele zilei , atat luminat de soare cat si seara luminat de magnificile luminite albastre, iar la ore fixe si cele albe care pur si simplu sunt minunate.

Paris "Aux Champs Elysees" - celebrul bulevard al Parisului .

Valea Loirei - minunata prin faimoasele castele , simbol al cutlurii si civilizatiei franceze.Puteti viziona castele precum : Chambord , Blois sau Amboise.

Versailles - in localitate Versailles este gazduit faimosul castel ce-i poarta numele.Castele Versailles este magnific , dar va las sa vedeti imaginile care nu mai au nevoie de nici un alt comentariu.

Disneyland Paris - toata lumea a auzit de celebrul parc de distractii de la Disneyland , va puteti face o imagine prin acest video in care sunt prezentate cele mai importante atractii ale parcului Disney.

Coasta de Azur - renumita in toata lumea,Coasta de Azur  aduce Frantei venituri uriase din turism, avand o clima blanda si insorita.

Normandia - regiunea istorica din Nordul Frantei , Normandia este plina de peisaje mirifice care incanta turistii dar si celebra bucatarie frantuzeasca renumita de altfel.

 

Dictionar Francez, video Franta , Dictionar Roman Francez , Dictionar Francez Roman